Powerbank med hele 13.000 mAh – Julegave!

Det her med at mobilen løber tør for strøm på de mest ubelejlige tidspunkter, er noget vi alle kender til. Har vi en adapter til bilen med er alting godt, men det er ikke os alle der lige husker sådan noget eller for den sags skyld rent faktisk er i bilen, når “uheldet er ude”. Derfor blev de berømte PowerBanks produceret.

Disse giver dig muligheden for at lagre en mængde strøm i et lithiumbatteri med USB-indgang, hvilket giver dig den smarte mulighed at lade din smartphone (både Android og iPhone) op med den. Processen er i mange tilfælde relativt hurtig og kræver imellem 500 og 1000 mAh, alt efter hvilket batteri der befinder sig i din multimedieenhed. Men det gør jo så, at du skal lade din powerbank op hele tiden, for som sagt holder den jo kun til 1-3 opladninger. Men her kommer PowerBankens storebror så ind i billedet!

Denne er en del større, men til gengæld får du i stedet for de mere almindelige 1300 mAh (Milli-ampere-timer) hele 13.000 i stedet! Altså hvad der svarer til 13-26 opladninger (hvis vi går ud fra 500-1000 pr. opladning). Denne kan altså ligge i dit handskerum eller lomme og være klar til brug sammen med din oplader (Usb til Micro-usb). Vanvittigt praktisk, langtidsholdbart og let produkt, som samtidigt sælges til en vanvittigt fornuftig pris hos Sesus! Så har du en kammerat/mor/grandtante der altid er død for strøm, så kan du her være redningsmanden fra og med juleaften! (-Eller du kunne være grisk som alle os andre og bare benytte til at få købt en lille gave til dig selv :D)

Links til produktet findes herunder (Billede + Rødt link leder begge til PowerBank-sælgeren, hvor produktet findes i flere forskellige farver)

13.000 mAh PowerBank fra Sesus.dk

10330105436_18171233e5_o

(Kilde: https://www.flickr.com/photos/vernieman/ – Bemærk at ovenstående produkt og henviste produkt ikke er identiske, billede af 13.00 mAh findes på Sesus.dk)

Post Comment