Artic E416-BM

Sidder du i bussen på vej til skole, er du ude og gå med hunden eller laver du en helt tredje ting som ikke er videre skæg? Er du så også en af de typer der så elsker at sætte noget godt musik på din iPod, og bare nyde nuet? Så vil Artic E416-BM helt sikkert være noget for dig!

Når du modtager Artic E416-BM bliver du med det samme klar over at der er tale om et produkt af god kvalitet. Indpakningen signalere professionalisme og generelt bare et godt signal ud af til. I pakken medfølger der, udover headsettet, en lille opbevaringsboks så du altid kan passe på det lille lednings-show. Det er gennemført hele vejen igennem.

Opbevaringsboks

Det ydre:

Selve headsettets fysiske udfoldelser er klart det jeg har været mest tilfredsstillet af. Headsettet kommer i farven sort og er lavet af kvalitetsbevidst materiale. Det er noget der holder. Selv en tur i vaskemaskinen.

Går vi længere op af ledningen kommer vi til en lille firkantet boks. Her kan du starte og stoppe sange, samt besvare opkald. Det er selvfølgelig fint at have, men jeg må sige at der i særdeleshed mangler en volume knap. Her måtte jeg se mig utrolig skuffet på producenterne, at de har valgt ikke at tilføje dette.

Play-knap

Det vigtigste på headsettet er dog der hvor selve lyden kommer ud, og der må siges at være gjort et godt stykke arbejde. De små silikone pudderne er utrolig behagelige og gør virkelig at man har lyst til at tage dem i ørene. Sammenligner vi fx med Apples standard ear-plugs, så er de på ingen måde behagelige og kan let falde ud af ørene. Dette problem slipper du fuldstændig for med Artics E416-BM headset. Det er utrolig komfortabelt og de vil garanti blive sidende i ørene. Hvis jeg skulle dømme headsettet udelukkende på baggrund af komforten og det ydre vil headsettet score topkarakter. Dette er dog selvfølgelig ikke tilfældet.

Lyden:

Artic E416-BM er som sagt utrolig behageligt som headset og lavet af gode materialer, men gør det så også det som det skal? Dette er det store spørgsmål og til det, vil jeg svare, ja det gør det. Lyd er en individuel ting. Vi kan alle mærke og fornemme hvornår noget er dårlig lyd og hvornår noget er god lyd. Vi kan dog ikke lave en facit liste over hvor meget bas der skal være, eller hvor skarp lyden skal være. Dette ender op som et spørgsmål, til den enkelte.

Selve lyden i dette headset er utrolig skarp og klar, med en anelse bas. Det er, som i kan se et ear-plug headset og der er derfor også grænser for hvor meget bas der kan blive pumpet ud i de små pudder. Det er dog af sådan en mængde at du godt kan fornemme den er der.

Det er som sagt utrolig skarp lyd der kommer ud og du kan høre alle detaljer i musikken, og høre lige den genre musik du ønsker. Hvad enten det er hård rock, rap, pop, R&B, jazz eller klassisk opera. Det kommer lige skarpt igennem.

Til lyd-nørderne følger der her de hårde facts:

Frequency Response (Hz-kHz) 17 Hz – 26 KHz
Dimensions (Packaging) 113 L x 53 W x 90 H mm
Sensitivity (dB/mW) 96
Impedance (ohm) 12
Plug 3.5mm Jack
Cable 1.3
Product Net Weight 14 g
Limited Warranty 2 years
itemnumber ERASO-ERM35-GBA01
UPC 0872767004184
Gross Weight 0.2 kg

 

Konklusion: 

Dette headset er helt klart et kig hver. Du får et headset af høj kvalitet, både lydmæssigt og komfortmæssigt. Der er kun meget få ting at sætte en finger på, og dette er især når man kigger på prisen. Til denne formidable pris, vil jeg vove at påstå at du ikke finder meget bedre headsets til prisen.

Alt i alt er Artic E416-BM et rigtig godt headset!

Post Comment