Artic P311 – En frihed uden lige!

Er du en person på farten, har du behov for at kunne bevæge dig frit når du er ude at løbe, eller kan du bare godt lide frirummet bluetooth giver dig? Så vil Artic P311 helt sikkert være noget for dig!

Artic P311 kommer i en professionel indpakning, ligesom alle Artics andre produkter også gør. Man bliver dog lige glad hver gang man ser et af Artics produkter falde ind af døren. Selve indmaden er bare med til at gøre det til en fuldendt oplevelse.

Med i pakken kommer selvfølgelig Artic P311, som er et neckband bluetooth headset, som på dansk vil sig et par hørebøffer der sidder rundt om nakken og som er bluetooth kompatibelt. Udover det følger der en oplader med i pakken, samt en opbevaringsboks til headsettet. En fuldendt pakke med alt man skal bruge.

Det ydre:

Selve produktet er lavet af noget materiale der gør at komforten helt klart kan følge med blandt konkurrenterne. Headsettet er lavet som et utrolig mobilt headset, som på få sekunder kan foldes sammen og proppes ned i tasken. Det gør at det er utrolig brugbart lige meget hvor du befinder dig.

På Artic P311 er der på højre hørebøf udstyret, ikke bare én, men hele 5 knapper. Det gør at du altid kan holde styr på din musik. Der er både volume-knapper, start og pause knap og spole knapper så du kan skifte mellem dine sange. Du kan også bruge start og pause knappen til indgående opkald og det er også denne knap der bruges, når du skal oprette forbindelse til dit bluebooth device.

Det er dog en smagssag om man er til ear-plugs, neckband eller almindelige hørebøffer. Man skal nemlig vænne sig til at headsettet sidder bag nakken. Det forhindre at man kan lægge ned, og det er virkelig et minus i min bog.

Lyden:

Lyden i Artic P311 er virkelig et lyt værd. Headsettets hørebøffer holder alt andet lyd ude og lyden bliver koncentreret omkring dine ører, for bedst mulig oplevelse. Det er en skarp og klar lyd P311 leverer og det er svært at sætte en finger på den, taget i betragtning af prisen. Da det er et neckband headset leverer det rigtig fin bas og generelt bare rigtig fin lyd. Man får hvad man betaler for og det er helt klart pengene værd. Hvis man derimod virkelig går op i lyd, så vil dette headset ikke imponere en, men som sagt taget i betragtning af prisen lever Artic P311 op til hvad man kan forvente.

Til lydnørderne følger her de kolde facts:

Wearing Style Supra-Aural, Neckband
Bluetooth Version V2.1+EDR Class 2
Frequency Response (Hz-kHz) 18-22
Total Harmonic Distortion 0.1%
Battery Rechargeable 400mAH; Li-Polymer Battery
Playback Time Up to 20 hours
Dimensions (Packaging) 230 L x 165 W x 65 H mm
Standby Time Up to 400 hours
Product Net Weight 71 g
Limited Warranty 2 years
UPC Black: 0872767003668Blue: 0872767004610Green: 0872767004634Pink: 0872767004627
itemnumber ORACO-ERM28-GBA01.1
UPC
Gross Weight 0.45 kg

 

Konklusion:

Dette headset lever op til hvad man kan forvente at et headset til denne pris. Du får en skarp og klar lyd, samt god bas. Dog er selve idéen omkring neckband ikke noget der giver plusser i min bog, da det kan forhindre en i at lægge ned, når man fx rejser.

Artic P311 skal dog især have ros for at det er bluetooth drevet og det dermed skaber en masse frihed, og virkelig er godt når du er ude at løbe eller lave andre fysiske ting, hvor det er rart at høre musik.

Et godkendt headset til prisen!

Post Comment