Bassbox – Vand skal ikke dræbe musikken.

Godaften min skønne flok Gadgethunters! Som i måske ved, så er jeg 16 år gammel, går på HTX og har generelt brug for at flade totalt ud, når jeg ikke har afleveringer eller noget socialt at give mig til. Jeg synes naturligvis at det er super sjovt at skrive indlæg herinde – Men samtidigt, har jeg brug for fritid, der ikke kræver det store fokus. Derfor skriver jeg ikke så mange indlæg, men jeg håber nu alligevel, at du gider læse dem jeg skriver (og at du nyder dem) samt smide en lækker kommentar!

 

Til sagen Simon…

Hvad jeg har med til jer i dag, er et ganske unikt (hvad jeg har kunnet se i hvert fald), skønt og stilrent produkt. I dag skal jeg nemlig give jer en ganske kort anmeldelse på produktet “Bassbox” fra “betasphere audio”.

Helt overordnet set er produktet så smart, at det fungerer som en højtaler, der kan tåle vand (jeg har haft den med i bad – overlevede min i hvert fald) og samtidigt spille musik i en ganske god kvalitet. Håber du er klar på at høre mere – Herfra bliver det hele lidt mere specifikt, men først lige et par billeder af produktet:

 

Producentens flotte billede (har jeg HiJacket, håber på, at jeg ikke bliver myrdet for det :D)

PENIS

 

-Og så et tilsvarende billede taget med min ikke-så-vanvittigt-optimale LG:

1660297_682051098519682_1862483626_n

 

Udseende/Holdbarhed:

Som det ses på ovenstående billeder er produktet lavet i en ganske almindelig sort farve og har en enkelt grøn streg hele vejen rundt i kanten. Kanterne er bløde, men pga. fordybningerne hele vejen rundt, har produktet stadigvæk nemt ved at stå fast på de fleste overflader. (Så her gør det altså ikke noget, at dit gulv er 20 grader skævt til venstre)

Derudover er der vidst ikke meget at sige om produktets Udseende, at det er stilrent og absolut ikke grimt at have stående. Min søster på 13 synes om dets udseende og hun er trods alt en teenagepige. Konklusionen er altså fra min side, at det er et flot produkt.

I forhold til dets holdbarhed, har jeg gokket det hårdt ned i mit skrivebord (som du ser en bid af på det nederste billede) og produktet har ingen skade taget + Jeg har haft produktet med i bad, hvor vandet ikke dræbte det. Altså lever det op til sit navn og kan sagtens fungere i fummelfingrede hjem og steder med jævnlige oversvømmelser 😉

Lyd:

Jeg er ikke den store ekspert når det kommer til lyd. Men jeg vil konkludere, at musik lyder som det skal, når det spilles igennem denne højtaler og min frygt for at lyden skulle drukne under vand, var ubegrundet. Dertil skal det siges, at produktet naturligvis ikke er et headset fra Beats by Dre, men jeg mener, at det i forhold til prisen er af en ganske fornuftig lydkvalitet.

Tilbehør:

1900150_682051438519648_311968188_n

 

Som det ses på billedet medfølger følgende genstande:

Manual: Som med alt andet medfølger en manual, således at du kan guide dig selv igennem, hvordan du forbinder din enhed til musikafspilning til højtaleren

Lader: Usb-kabel til opladning af højtaleren via. Powerstation, computer eller lignende.

Gummidut: Slik på den eller hæld 2 dråber vand på hver side og du kan klistre højtaleren til gulvet, således at den står fast – skide smart.

Jackstik: Hvis du ikke har enheder med bluetooth, kan du benytte jackstik i stedet.

 

In action:

-Hvis du vil benytte jackstik, plotter du ganske simpelt bare højtaleren til musikafspillende enhed og sætter musikken igang.

-Hvis du benytter bluetooth, tænder du blot for højtaleren. Derefter slår du din musikafspillende enheds bluetooth til, finder højtaleren  i bluetooths menu, forbinder enhederne og sætter musikken igang.

Hvad skal det koste?

Produktet er endnu ikke i de danske butikker, men den er på markedet snart til en pris på 399 danske kroner. Mere information følger.

 

Jeg håber du har nydt indlægget og at det har gjort dig fuldstændig klar på, at du også skal have sådan en højtaler, når den engang kommer ud! Fortsat god dag, til alle gadgethuntere, vi ses snart 😉

-Simon Hansen

Post Comment