De billige PowerBanks er hér!

Jeg har kigget lidt rundt på nettet og faldt over stedet, hvor man tilsyneladende får de billigste powerbanks.

Disse er identiske med den jeg har liggende derhjemme – Som i øvrigt virker upåklageligt.

Siden hvor du får powerbanks til 39 kroner, som derfor klart kan anbefales, er denne:


 

En powerbank er ganske enkelt nutidens måde at lade mobilen op på festival, i en skov eller, hvor man nu kunne få brug for strøm uden at være i nærheden af det.

Det første vi så til PowerBanks (eller i hvert fald et lignende produkt) var på ganske få festivaller for 1-2 år siden. Her var folk vanvittigt begejstrede for disse smarte små tingester, som gjorde det muligt at holde mobilen kørende, uden at være koblet på elnettet.

Hvad du kan bruge powerbanks til er det kun micro-usb’ets udbreddelse der sætter begrænsning for. Dette er nemlig hvad strømmen føres igennem i de meget moderne powerbanks.

Alt du skal gøre er altså at lade din powerbank op via computeren (USB i computeren og micro-usb i powerbanken og modsat når strømmen fra powerbanken skal bruges). Når dette er gjort, kan du oplade hvad du vil, lige meget hvor du er. Altså nutidens genopladelige batteri, med lidt flere anvendelsesmuligheder 🙂

 

Held og lykke med det og smid meget gerne dine oplevelser med PowerBanks som kommentar længere nede 🙂

One Comment

  1. Matthew Stendal
    Matthew Stendal
    06/10/2014 at 20:10 Reply

    De er bare så smarte de der power banks. Der er også rigtig mange der bruger dem og de koster ikke ret meget i forhold til hvad de har gjort. Helt klart værd, at købe til sin smartphone og tablet.

Post Comment