De billigste WiiU og Nintendo DS spil hos Gamebits.dk!


Herover ser du et banner. Men du ser ikke et hvilket som helst banner! Linket fører nemlig til Gamebits, som  jeg den sidste halve times tid har kigget forundret på.

På siden findes nemlig en håndfuld meget kendte titler. Dette er i sig selv ikke specielt så mærkeligt, det er til gengæld prisen!  Helt overordnet kan du på gamebits hjemmeside altid gøre et rigtigt godt kup. Lige meget om du ejer en Playstation (3 og 4), Wii (+WiiU), PSP, Computer eller Xbox. Så kan du faktisk finde nogle rigtigt fede spil og en masse lækkert gear/reservedele – Altsammen til rigtigt fornuftige priser.

Af denne simple årsag, har jeg valgt at fremhæve deres side.

Et par anbefalinger fra mig herunder:

LEGO – Lord of the rings (Nintendo DS):

Herover ser du linket til den gode klassiker: Ringenes Herre. Spillet er en kombination af kampen imod Sauron og hans onde hær. Yderst relevant spil, da vi nok kan forvente en masse hobitten-relaterede spil om ganske kort tid (siden den nye film netop er udgivet) og generelt et rigtigt hyggeligt spil. Udover selve hobitten-delen, har vi naturligvis også lige fået LEGO-konceptet indover, hvilket jo aldrig har forværret noget!

Pris: 39,60 kroner.

The Last Airbender (Nintendo DS):

Et ganske hyggeligt og klassisk spil, i god gammeldags adventure/action stil. Kæmp dig igennem ondskaben ved hjælp af elementerne og lev dig samtidigt ind i filmens (The Last Airbender) handling. Endnu et godt og billigt spil til samlingen!

Pris: 11,60 kroner.

Transformers 3 (Wii)

Spil som Optimus, Bumblebee, Hotshot og alle de andre! Her får du det ultimative bilspil, hvor du samtidigt med at du kører rundt får lov til at plaffe en masse decepticoner ned. Relativt god grafik, god historie og generelt et godt lille spil at have i ærmet, når vennerne kommer på besøg. Specielt fordi så få har hørt om det, vil i alle være på lige bar bund, når i begynder at spille spillet.

Pris: 47,60 kroner.

Assasins Creed og ZombiU (WiiU)

Sidst men på ingen måde mindst, vil jeg også lige kort skrive om to spil til WiiU, som jeg desværre ikke selv har haft muligheden for at afprøve. Ikke desto mindre ved jeg, at jeg Assasins Creed til alle andre platforme er vildt sjovt og udfordrende, så mon ikke også det er det på WiiU. Prisen for spillet er sølle:

Pris: 55,60 kroner – “Link til spillet”

Derudover fås også ZombiU, som uden tvivl må være sjovt. (Det siger folk på internettet i hvert fald – og de har for det meste ret i det meste. I hvert fald når det kommer til videospil og underholdning!)

Pris: 44,00 kroner – “Link til spillet”

Post Comment