Det nye Gadget Hunter under opbygning

Gadget Hunter startede d. 1. Januar 2012 som et nyt site med fokus på de fedeste gadgets til drengerøven. Som i nok mærkede stoppede den store mængde artikler pludseligt i efteråret hvilket skete fordi jeg opsagde aftalerne med alle vores freelance forfattere. Økonomisk og indholdsmæssigt var sitet en succes, men jeg ville gerne have det i en anden retning. Derfor har jeg arbejdet hårdt på at ændre mange ting både foran og bagved kulisserne og det nye koncept lanceres her d. 1. Februar med mange nye spændende tiltal!

website_under_construction1

Den største forandring er at det fremover kun vil være undertegnede der skriver på sitet (Måske med et gæsteindlæg fra tid til anden) Det er altså nu endnu mere personligt, og selvom det kun er mig så vil der komme daglige opdateringer!

Formen har også skiftet lidt, så det bliver mere som en blog uden de mange nyheder, kedelige anmeldelser o.lign. fremover vil jeg kun skrive omkring de gadgets jeg mener er så spændende at de er værd at dele med jer.

Her er en liste over nogle af de nye tiltag:
– Ugentlige konkurrencer på siden og Facebook
– Nyt Design incl nyt logo
– Nye lokaler, før blev det drevet hjemmefra, nu har vi fået lokaler med plads til mere foto og video
-Video indlæg (Kommer først senere på foråret)
– Flere guides, how-to o.lign

Og meget mere! Hvis du har nogle ideer er du selvfølgeligt velkommen til at skrive en kommentar, det kan være alt fra et produkt jeg skal tage et nærmere kig på til design eller en ide til noget nyt jeg skal lave.

Post Comment