Ecool – Red jorden en øl af gangen!

Der sker ikke så meget her på siden for tiden. Det er naturligvis trist, men nu fandt jeg da alligevel lidt at skrive om. Noget  ikke helt nyt, der dog stadigvæk er super sjovt, er nemlig øl i jorden. Firmaet eCool har således lavet sig en lille maskine, der gør det muligt at holde næsten en kasse øl i jorden af gangen. Og som vi alle sammen ved, er der altså ikke noget bedre end en rigtig godt kold øl. I hvert fald ikke når det er en varm sommerdag og ungerne render rundt udenfor og hygger sig.

 

ecool-ølkøler

Maskinen fungerer således, at du først propper en øl på plads. Herefter drejer du på håndtaget med uret. Putter en ny øl ned på den næste plads, drejer igen, og sådan fortsætter det. Til sidst vil du så have fyldt maskineriet så meget, at der simpelthen enten ikke er plads til flere øl eller de begynder at stikke op af jorden igen. Her kan du så selv bestemme, om du vil have gravet maskinen helt ned, således at du kan proppe den fuldstændigt med Tuborg eller du foretrækker at have den oppe i en højde, hvor den er værd at arbejde med.

Det optimale er naturligvis at få den sat lige ved siden af din liggestol på terrassen (eventuelt fjerne et par sten), i en højde der gør at du kan sidde og halvsove og samtidigt få fat i en kold øl.

Hvis du køber maskineriet på den officielle side, må du slippe lige knap 2000 danske kroner. Dette kan lyde som rigtigt meget, men du får til gengæld et produkt der er håndlavet og testet – hver gang. Samtidigt skal du forvente at denne lille sjove opfindelse kan holde i en hel del år i jorden, hvorimod man ved de billigere udgaver som altid skal have en tvivl omkring dette.

Det er dog naturligliv helt og aldeles dit eget valg, om du synes det er en god idé at bruge 2000 kroner på produktet eller du har noget andet, du hellere vil bruge nogle af dem på. I hvert fald er der muligheden. Desuden skal jeg her til sidst gøre lidt reklame for siden Banco, hvor det er muligt at finde de absolut bedste udbydere at kviklån, forburgslån og meget andet til fornuftige renter og ÅOP. Lån 10000 i dag er blandt andet en af deres sider, hvor det er gjort muligt for dig at finde de bedre udbydere. Alle på denne liste giver dig mulighed for at låne 10.000 danske kroner i dag og mange går desuden slet ikke op i, om du rent faktisk er registreret i RKI eller ej. God fornøjelse med øllene og eventuelt lånet!

 

Post Comment