Er du blank på julegaven? Her er 5 gode bud! **BLIV INSPIRERET HER!**

Er du fuldstændigt blank på et par eller alle årets julegaver? Så har jeg herunder listet 5 super fede gadgets, du burde synes om.. Der er i hvert fald lidt til enhver smag! Så kig hellere forbi!

 

Nr. 1 – Candyfloss-Maskine:

Kender du en, med en lidt sød tand? Så er Candyfloss i kilovis, lige det der er brug for! Så kig da lige forbi den her:

**Link til Candyfloss-Maskine**

-Alt der kræves for at lave candyfloss med denne maskine, er ganske simpelt sukker og en stikkontakt. Ultra nem at betjene og rengøringen derefter er ingen sag. Ikke meget mere at sige om det 🙂

 

Nr. 2 – NeoCube

Kender du en, som elsker at have noget i hænderne? Personligt hader jeg at sidde fuldstændigt stille og disse små kugler er virkeligt en god løsning. Kuglerne er ganske enkelt små magnetiske kugler, som let kan skilles fra hinanden og sættes sammen igen.

På billedet (som du ser via linket herunder) er kuglerne formet som en firkant, men kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan kreere med disse kugler!

Nr. 3 – Das Horn!

Findes øldrikkeren også i din omgangskreds? Så er “Das Horn” lige hvad du leder efter! Hornet er særdeles velegnet til en hyggelig aften foran bålet med en flok venner og garanterer en meget fordrukken forsamling samt en anderledes og ultra hyggelig stemning! Helt klart og et bud på en fed julegave, som du finder link til herunder:

**Link til Das Horn**

Nr. 4 – GLIDER GLOVES, SMARTPHONE VINTERHANDSKER

Kender du en, der konstant benytter sin smartphone? Så er disse handsker et kig værd! Med disse handsker, er det nemlig nemt og varmt, at benytte sin smartphone i mange minusgrader. Handskerne gør det nemlig muligt, at bruge touch-funktionen på din mobil, imens du har dem på! Super lækkert!

**Link til Glider Gloves**

Nr. 5 – LAPTOPCOOLER

Kender du problemet med, at en laptop bliver varm og dermed ubehagelig at sidde med på skødet? Her er den nemme løsning. En billig laptopcooler, der sørger for, at dine lår ikke bliver brændt af og din computer samtidigt ikke brænder sammen pga. overophedet system. -Også helt klart et glug værdigt!

**Link til LaptopCooler**

 

Glædelig jul til jer allesammen! Hvis jeg ikke får skrevet mere inden, ses vi forhåbentlig på den anden side af nytår! 😉

 

Post Comment