Gæsteindlæg: Kabler adaptere og tilbehør til Macs, iPhones og iPads.

 Mackabler er en butik fra starten af 2013 som sælger kabler, adaptere og tilbehør til alle Apples nye og gamle Mac computere samt alle Apples iEnheder som iPods, iPhones og iPads. udbudet er meget stort, også hvis din Mac har mange år på bagen.

 

Fx handler Mackabler med Thunderbolt adaptere i alle versioner til alle andre video porte, både thunderbolt til HDMI, DVI, vga osv, Thunderbolt er i virkeligheden et Mini Displayport stik, fordi Thunderbolt og Thunderbolt 2 er bagudkompatibelt med Mini displayport, så virker alle Mini displayport adaptere med de 2 nyere stik. Thunderbolt understøtter video, data op til 20 gbps, lyd, og sammenkædning af Thunderbolt enheder, det betyder at thunderbolt kan bruges til alt der skal ind i din Mac, på nær Strøm.

Thunderbolt 3 er det nye alle Mac’s kommer til at bruge, denne gang er det baseret på noget andet end DP, det er nemlig baseret på USB-C, USB-C er næste version af USB, som kan det samme som Thunderbolt kan nu, men USB-C understøtter også strøm, så du kan få alle funktioner ud igennem det ene stik. 

Fx kan kan en normal adapter USB-C til HDMI, USB 3.0 og USB-C bruges til både en ekstern harddisk, et mus og tastatur, en ekstern skærm og en oplader, så du kun skal slutte din Mac til et enkelt stik, for at docke den. Adapteren koster 379kr og godt det dobbelte hos Apple.

 

Mackabler laver også deres egne originale MFi lightning kabler, de er certificeret af Apple så de er originale og det betyder at en iOS opdatering eller en ny iPhone eller iPad ikke ødelægger kablet. 

Kablet er også bygget noget bedre end Apples, kablet holder over 20x bedre end Apple egne.

Testen er baseret på om kablet stadig er brugbart efter et år, og her er ca. 2-3% af apples i stykker hvor imod det er under 1 promille af Mackabler’s MFi kabler der er døde her. 

Mackabler har også en masse tilbehør til bilen og din iPhone, fx en masse holdere og opladere som gør det let at have din iPhone med på både lange og korte ture. 

 

Post Comment