Høretelefoner til smartphones, samt en smart holder!

Her den anden dag, fik jeg lige tilsendt en rigtig flot pakke med noget lækkert indhold.

Hvad vi skal snakke om i dag, er derfor netop dette indhold, som ses på nedenstående billede. Billederne er desværre taget med smartphone og er derfor ikke af topkvalitet:

10822444_841492392575551_1558290651_n

 

Trods den ikke just fantastiske kvalitet, burde dog være muligt at se, at vi her har et rigtigt lækkert sæt earplugs. Disse koster kun 79 kroner og er i en vanvittigt god kvalitet – Jeg har i hvert fald ikke præsteret at gøre nogen form for skade på dem endnu, hvilket er ganske imponerende 😉

Hvis du skulle være interesseret i disse earplugs, så kan du finde dem her på det røde link herefter: Earplugs til iPhone.

Skulle du derimod være faldet for de små og søde svuppere, vil du måske først gerne vide, hvad de egentlig bliver brugt til. Formålet er simpelt og sjovt – De bruges nemlig til, at sætte din smartphone op af, således at du kan sætte en lille film på eller læse din e-bog, uden at få ondt i hverken ryg eller arm.

Begge disse ting, men også mange andre som powerbanks, kabler til diverse smartphones og tablets, covers, touch skærm handsker og meget mere, finder du alt sammen på OnkelBillig.dk.

Post Comment