Kamprobotter slås med katanaer!

Det er ikke sikkert du er lige så sej til kampsport som Bruce Wayne eller en anden af de mange superhelte derude, der for alvor kan give nogle bank. Du kan naturligvis bare træne en masse og blive rigtigt god til en kampsport som Judo, Karate eller lignende. Kan helt klart anbefales, at give dette et forsøg, hvis du er til hårdt fysisk arbejde og lignende!

Der findes dog også mange andre muligheder. Eksempelvis ser vi på nedenstående video en kamp imellem to robotter. Der er dog, hverken tale om ganske almindelig kampsport eller en form for brydning. De kæmper i stedet med katanas, som rigtige samuraier!

https://www.youtube.com/watch?v=nkLd45Ftfhc

Så hvis du er frisk på liiiiige at blive lavet om til den næste Robocop. Så har du her muligheden for at træne imod nogle rigtigt seje robotter, inden du møder den frygtede fjende fra filmen Robocop 3.

Hvis ikke du er meget for at blive lavet om til en robot, er der dog også muligheden for blot at afprøve den relativt ukendte sportsgren ”Kendo”.

Kendo er ganske enkelt en sport, der i sin opbygning virker lidt som mange andre slags kampsport. Dog med det twist, at du her kæmper med sværd. Kampsportens stilart har rødder i de japanske stile Kenjutso og Bushido og er en kampsport med delvis kontakt. Træningen og turneringer foregår i fuld rustning, hvilket gør det til en ”tung affære”, men samtidigt super spændende og udfordrende.

Jeg må indrømme, at jeg aldrig selv har overvejet at gå til den slags kampsport. Men skulle der sidde nogle derude, som godt kan lide en god kamp og kunne have brug for at få lidt aggressioner ud. Så tror jeg faktisk, at denne sport er en ganske god mulighed. Den virker i hvert fald til godt at kunne hamle op med eksempelvis boksning og lignende ”brutale” sportsgrene.

Post Comment