3 Comments

 1. Umildbart er der jo rigtig mange ting at tage fat i.. Men for mit vedkomne ville det være interessant at høre om nyt inden for spil verdenen, eks. om den nye steam boks der er under udvikling, eller om at der snart skulle komme en nye xbox (mener jeg?). Herunder også nyheder inden for hardware i spilverdnen (eksempelvis monitorer, generelt gaming udstyr til pc mm. Ved dog ikke om vi så kommer for langt væk fra gadgets!).

  Anmeldelser / nyheder mm. inden for lyd ville jeg også finde interessante Her tænker jeg alt fra hjemmebiografer/surroundsound opsætninger, til dockingstationer, headsets osv.

  Videoanmeldelser generelt vil også være super lækkert. Hvis jeg falder over noget nyt smart som jeg er interesseret i at købe, ser jeg gerne nogle videoanmeldelser eller andet på youtube. Så får man somregel en god pædagogisk forklaring af hvordan varen virker, en god beskrivelse af tekniske egenskaber (i henhold til konkurrerende varer), samt man får lidt en følelse af at man har “set” varen (frem for et poleret photoshop-billede).

  Helt generelt må jeg sige, alt hvad der kan betragtes som “smarte løsninger” vil være spændende for mig at læse om (eks. dit post med internet gennem strømstikket).

  Håber du kunne bruge nogle af mine inputs til noget
  Vh. Frederik

 2. Thomas Kvist
  Thomas Kvist
  26/01/2013 at 09:17 Reply

  Relevante gadget nyheder, personlige tests, hyggelige blogs, informative blogs samt blogs, der har fingeren på pulsen. 🙂

 3. Christian Soelberg Due
  Christian Soelberg Due
  02/02/2013 at 20:30 Reply

  Vinderen er nu fundet og det blev Thomas som har fået mail!

Post Comment