Lejeboliger over hele landet – find dem gratis!

Hej med dig – længe siden sidst.

Jeg synes du skal tage et kig forbi min splinternye side omkring lejeboliger. På denne har jeg og to kammerater tænkt os at gøre vores absolut bedste, for at samle alle Danmarks mange lejeboliger, således at det er nemt og hurtigt at finde den helt rigtige bolig at flytte til. Som udgangspunkt vil vi i høj grad fokusere på Sjælland, for at starte et sted. Ikke desto mindre er du dog både som lejer og udlejer mere end velkommen til at kigge forbi siden alligevel og tilmelde dig. Vores drøm er nemlig at skabe en side med lejeboliger, som alle kan få gavn af, lige meget hvor i landet de kommer fra.

Udlej eller lej en lejebolig gratis

Bundt med pengeHelt generelt så synes vi, at lejeportaler er helt abnormt dyre. Langt de fleste, i hvert fald de gode af slagsen, koster 300 kroner månedligt, hvilket er en abnormt høj pris for at finde en lejebolig. Derimod er det naturligvis gratis på siderne at udleje sin bolig. Dette skyldes at siderne i høj grad tjener penge på udlejernes produkt, hvormed dette er interessant for dem.

Så er du udlejer eller overvejer du eksempelvis at blive privat udlejer, så kan det måske give mening for dig at benytte dig af de mere organiserede sider. Derudover håber vi dog meget på, at du også vil benytte dig af vores lejeportal, da vi i så fald vil have langt lettere ved at indsamle boliger der kan udlejes. Uanset hvad, vil det i hvert fald ikke give dig noget bøvl udover flere henvendelser. Du kan ganske enkelt blot tage din boligbeskrivelse fra de andre sider du tilmelder dig og placere dem på vores side også.

Alt i alt gør vi altså vores bedste for at levere en god oplevelse for dig, samtidigt med at vi gør det hele gratis.

Vi håber meget på, at du vil tage et kig forbi vores side. Alternativt kan du læse mere om at leje en bolig her.

Post Comment