Lidt flere powerbanks!

Igennem de senere par år, er det blevet helt ufatteligt populært at benytte sig af disse små gadgets. Rigtigt mange har en eller flere liggende derhjemme (jeg tror pt. vi har 5 eller 6 herhjemme).

Historien bag, på et dansk plan, er at rigtigt mange hvert år tager på diverse små festivaller. Her var der nogle mindre og større festivaller, som begyndte at låne disse power banks ud, til et ganske lavt depositum. Dengang var de ikke voldsomt gode, men de kunne på daværende tidspunkt stadigvæk lade langt de fleste mobiler helt op. I det man så var færdig med at gøre dette, afleverede man den tilbage og fik sit depositum igen.

 

Den helt store fordel dengang, såvel som i dag, er det komfortable i at kunne lade sin mobil, tablet, gps eller andet lige på stedet. Der er absolut ikke noget værre, end at have sig en elektronisk dims, som man virkelig bare har brug for. Hvis denne dims så løber tør for strøm, er man mildest talt prisgivet. Et godt eksempel er folk der tager lange vandreture, elsker at køre i områder de ikke kender / områder hvor ikke ret mange kommer forbi eller lignende. Her kan det uheldige ske, at bilen går i stå eller du falder og brækker et ben. Så er det bare ikke smart, hvis mobilen samtidigt er ved at løbe tør for strøm.

Med en ganske lille powerbank i tasken kan du undgå dette. Alt det kræver er at du smider en hundredelap til investeringen og sørger for at få den opladt inden du tager afsted. Et fint eksempel på steder du kan anskaffe dig sådan en lille power bank, er hos onkelbillig.dk. Her er priserne i bund og kvaliteten helt og aldeles fornuftig. Så vil du også hellere være på den sikre side, end at stå i lort til halsen hvis der sker et uheld og mobilen er gået tør? Så køb nu!

Post Comment