Nyt projekt – Netværkskabler!

Så mine damer og herrer. Jeg er inaktiv på et meget højt plan herinde, det er jeg ked af. Ikke desto mindre, har det resulteret i, er at jeg er endt ud med en række andre projekter, som jeg faktisk er ganske stolt af at have fået opbygget igennem det sidste års tid. I går valgte jeg så at begive mig indenfor en ny niche: Netværkskabler.

Siden er i øjeblikket ikke fyldt ud, men jeg regner kort og godt at kunne få fyldt den med en masse relevant information og mulighed for at finde de bedste shops at købe sine netværkskabler i. Dette burde umiddelbart ske i løbet af i aften og i morgen, hvormed jeg anbefaler at du tager dig et kig omkring til den tid. Siden hedder i øvrigt NytNetværkskabel.dk og jeg håber på, at du vil tage rigtigt godt imod den.

Hvorfor starter jeg dette projekt?

Helt koldt, kapitalistisk og konkret, starter jeg siden for at tjene penge. Jeg er generelt kommet ind i en stime af dage og uger, hvor jeg synes at SEO og dets mange aspekter er helt enormt interessant at kigge nærmere på. Dette er blandt andet også grunden til, at det er begrænset hvormed man kan komme til at se mig herinde. Jeg håber naturligvis at du som læser respekterer dette og har lyst til at kigge videre på et eller flere af mine projekter, som er kørende i øjeblikket.

Jeg siger godt nok ovenfor, at det er pengene der driver og det er det naturligvis også til dels. Ikke desto mindre er projekterne også en kæmpe kilde til ny viden for mig og mulighed for at få praktisk erfaring indenfor et felt, hvor arbejdet generelt kan laves derhjemme med bar røv, hvis det skulle være.

Rigtig god fornøjelse, jeg håber du har lyst til at tage et kig forbi.

Mvh. Simon Hansen.

Post Comment