USBshoppen.dk – USB enheder i alle afskygninger

Alle har i dag et usb stick. Derfor kan du måske også være træt af at alle i familien har det samme design? Løsningen kunne være at tage et kig forbi usbshoppen.dk
Vi har fået tilsendt et produkt til test for at se lidt nærmere på hvad de egentligt kan tilbyde.

Produktet vi bestemte os for at bestille hjem var deres blå USB pille på 2 GB. En anderledes USB pen der passede godt som til kæresten der er sygeplejeske.

Vi har testet den et par uger med normalt brug og der er ikke noget at komme efter. Hastighedsmæssigt er den fin til at overføre dokumenter, billeder o.lign og det er nok begrænset hvor mange store film du overfører til en 2GB usb stick.

Den følels lidt plastik agtig, men er faktisk ret robust. Låget falder heller ikke let af, så selvom den har været af og på en del gange så fungerer det stadig. Det eneste minus er den lille dims til nøgleringen der efter få dage blev ødelagt. Det kan altså ikke anbefales at sætte den i et nøglebundt der bruges ofte.

Vi har også set videre rundt på siden og det ser ud til at  der gennemgående er en fin kvalitet og nogle sjove indslag til børnene, pakkelegen eller hvad man nu kan finde på!

 

 

 

 


Post Comment