Woof it – Så der trådløs musik til ingen penge!

Her for et par dage siden, fik jeg et super lækkert produkt hjem, som jeg lige vil give en pæn lille anmeldelse af!

Nu er det efterhånden også ved at være noget tid siden, at der sker noget her på siden. Så dette er helt klart en god mulighed for dig, hvis du gerne vil læse noget nyt  – Læs videre! 😉

Design:

Det første jeg vil fortælle lidt om, er det utroligt flotte design. Mit eksemplar af højtaleren er hvid i højden og hele vejen rundt om selve højtaleren. Derudover er selve “cirklen” ved siden af membranen i sort og selve membranen er rød.

Ellers ser højtaleren ud som på billedet, du ser via linket:

http://shop.sackit.dk/traadloes-mini-hoejtaler-woof-midnight-black-p-101.html

Som du kan se, er den ikke specielt stor, hvilket gør den ideel til at rejse rundt og generelt have med på farten. Den er hård som en sten og har allerede været på gulvet herhjemme, uden at få en skramme. Altså har du med denne højtaler anskaffet dig en ultra kompakt højtaler, der ikke går i stykker uden videre og er meget stilren.

Funktion:

Helt generelt, så er det smarte ved denne højtaler, at den ikke kun kan være med over alt. Den kan rent faktisk også bruges, lige meget hvor du befinder dig. Alt du skal have med dig er en smartphone af en art, en pc eller lignende (læs på hjemmesiden eller andetsteds, hvad du helt præcist kan benytte), som besidder bluetooth eller du kan medbringe usbkablet. Du kan via dette til hver en tid tænde din højtaler og fyre op for musikken, hvilket for selv min mor ikke tog meget mere end et par minutter at fange, hvordan skulle gøres.

Helt overordnet set, har vi med et produkt at gøre, som er super praktisk og spiller langt bedre end den gennemsnitlige computerhøjtaler eller smartphonehøjtaler. Altså er den mht. lydkvalitet også klart anbefalelsesværdig.

Vurdering:

På en skala fra 1 til 10, giver jeg den 9. Super lyd, god holdbarhed og god brugeroplevelse generelt. Hvis den skulle have en ti’er skulle musikkvaliteten være lidt bedre (hvilket dog er svært at forvente, at så lille en højtaler) og forbindelsesprocessen skulle foregå lidt mindre smertefrit. Men generelt et super fedt produkt!

Webshop:

-Hvis du vil kigge på dette og mange flere stilrige og moderne produkter, kan du kigge forbi Sackit.dk! Kan anbefales!

Post Comment