De oversete gadgets – Til sengen

De herre- og damer, i dag skal vi snakke om topmadrasser som jeg bl.a. står og skal have anskaffet mig og kæresten. Spørgsmålet er jo så bare hvad jeg skal have fat i, da jeg har i forvejen har en madras fra IKEA som jeg ligger på. Men min ryg slår nærmest knuder til tider og jeg bliver simpelthen nød til at have noget mere støttende til ryggen.

Men når jeg snakker topmadras, så mener jeg en rigtig lækker og solid madras som skal kunne holde til både mig og min kærestes behov. Men andre ord skal den være blød, holdbar og kunne tilpasse sig alt efter hvordan man ligger, så man har den bedste mulige komfort.

Men hvad er fordelene ved en topmadras når man så allerede har en fin madras af høj kvalitet? Ser du, en topmadras understøtter alle trykpunkterne på ens krop og beskytter og forbedrer ens søvnkvalitet generelt. Men hvornår skifter man så ens topmadras tænker du nok? Du kan bl.a. læse lidt om topmadrasser via linket her.

Det anbefales af diverse sider og leverandøre at gøre det ca. hvert 5 år alt efter kvalitet. Det er for at undgå ophobning af husstøvmider. Derfor er den lidt billigere topmadras også en god investering. På nogle topmadrasser kan du fjerne betrækket og vaske det for at fjerne husstøvmider, men selvom betrækket ikke kan vaskes, er det stadig meget billigere at udskifte en topmadras med jævne mellemrum, end det er at erstatte selve madrassen.

Det er jo generelt også et stort problem at i Danmark at danskerne ikke får nok søvn. Det skaber jo blot mere sygdom og større arbejdsløshed for folk som lider af søvnmangel grundet stress eller en depression. Jeg har fx selv en lille hyggelig gadget / vækkeur som er kendt om et wakeup light. Det vil sige at når jeg i vinterperioden skal ude af køjen i de mørke morgentimer. Så bliver man vækket af at denne wakeup lampe lysere mere og mere op indtil den når klimaks, som er det tidspunkt hvor man har sat det til.

Så vågner man stille og roligt af sig selv af det lys som lampen gengiver. Det har i hvert fald hjulpet mig rigtigt meget med at vågne op på en lidt mere behagelig måde end at vågne op til en skrigende alarm som man heller ikke kan slukke fordi den gamle alarm er gået i stykker.

Post Comment