En fed ’gadget’ til nybagte forældre

Er du lige blevet far eller mor til en lille dejlig baby? Du ved sikkert, at du skal ud og have en masse udstyr til barnet. I dette indlæg vil vi præsentere en fed gadget til mødre nemlig den smarte babyalarm fra Philips Avent.

Philips Avent Babyalarm – monitorering af barnet

Den smarte Babyalarm fra Philips Avent ved navn: ”Video monitor SCD603”. Denne smarte babyalarm gør det muligt at høre, se og føle barnet på helt nye måder, når barnet ligger i barnevognen. Denne gadget fra Philips Avent gør det muligt at se barnet – video monitorering. Det gør det også muligt for forældrene, at høre og tage temperaturen i barnevognen. Denne eksklusive babyalarm fra Philips Avent tager babyalarmer og monitorering af babyer i barnevogne til et helt nyt stadie. Babyalarmet bruger de nyeste standarder indenfor teknologi indenfor videoovervågning af baby’er. Videomonitor, automatisk kanalvalg, infrarødt nattesyn, beroligende vuggeviser og natlys er bare nogle af de ting den moderne babyalarm kan – og så kan den række helt op til 150 meter! Udvalget af babyalarmer og fede gadgets er stort på Kidsliving.dk.

Ud over denne smarte gadget af en babyalarm har vi hos Kidsliving.dk et bredt udvalg af babyalarmer og andet udstyr til barn og baby. Du finder helt sikkert en fed gadget til dig og dit barn! På Kidsliving.dk har vi nemlig stort set alt på lager og kan derfor afsende varerne med dag til dag levering. Du kan derfor regne med, at have varen dagen efter du har bestilt! Vi har fri fragt ved køb over 500 kr.

Køb ’alt’ til din baby

Hos Kidsliving.dk kan du købe alt til din baby. Alt fra de førhen omtalte babyalarmer til pusleborde, vugger, ammeudstyr, barnevogne, klapvogne, legetøj og interiør til børneværelset. Du kan se hele det store udvalg på vores hjemmeside.

Post Comment