En pastamaskine til nørden!

hjemmelavet pasta med pastamaskine

Er du lidt af en nørd i køkkenet? Så har du helt sikkert en masse forskellige apparater og værktøj af alle mulige typer, som er fokuseret på den ene eller anden ret. Eller måske er du bare typen der har en stavblender liggende og så klarer sig igennem det meste af madlavningen ved hjælp af denne, en ovn og et par gryder. Hvad der dog kan være svært at lave uden andet udstyr er pasta. Her snakkes der ikke lige om den traditionelle tørre udgave fra Netto, men om den helt og aldeles hjemmelavede slags. Med en pastamaskine er det nemlig muligt for dig at producere pasta af like akkurat den type du ønsker. Du har derudover en unik mulighed for rent faktisk at fylde det i produktet som du gerne vil have. I mange tilfælde er resultatet en noget mere mættende pasta, kombineret med at smagene er noget mere rene og friske. Helt generelt er pastaen måske ikke det produkt man mistænker for at være fyldt med alt muligt, men som i så mange andre produkter er der formodentlig et eller andet, som producenten kun fortæller os om igennem E-numrene.

Derudover er den helt store fordel naturligvis de mange forskellige muligheder i forhold til smag. Du kan nærmest hælde lige akkurat de krydderier i din pasta du har lyst til, samtidigt med at dine børn får lov til at se, hvordan pasta rent faktisk laves, hvilket er en ganske underholdende proces i sig selv og noget en familie sagtens kan samles lidt omkring i dagligdagen, såfremt at man har tiden til det.

Et eksempel på et ganske udemærket sted at købe sig en pastamaskine, er http://pastamaskiner.dk/, hvor du møder rigtigt mange lækre produkter, som alle har en pris der passer til kvaliteten og dermed giver dig en række forskellige muligheder, alt efter hvor stort dit forbrug er og, hvor mange krav du har til produktet.

Post Comment