Endnu en – Frække gadgets til sengen

I dag skal der være plads til en lidt mere fræk artikel end ellers. jeg har godt nok lige skrevet om frække gadgets til sengen, men hvad med alle de helt usete gadgets, som de fleste af os bruger, sådan helt uden at tænke videre over det? Og hvad kan de her “ukendte gadgets” bruges til ellers? Måske du ikke altid skænker glidecremen i skuffen en tanke, men den er jo mere essentiel en det meste.

Vi kender det jo alle sammen. Der er både gode og dårlige dage og til tider skal der lidt creme til for at sætte gang i magien. Der findes jo alverdens forskelligt som har både UV-lys, farve, smag og materielle forskelle. Glidecreme er jo typisk kendt som en vand-, silikone-, eller olie baseret creme som skal hjælpe til at gøre tingede lidt mere glidende.

Men ser vi sådan helt generelt på det, hvorfor bruger vi så glidecreme?

Glidecreme bruges jo hovedsageligt til at reducere friktion under samleje og selvfornøjelse, for at gøre det lettere og mere behageligt. Det kan jo opleves af kvinden man er sammen med, ikke selv producere nok smørelse og så er det jo godt man lige har en lille tryllecreme i skuffen!

Hvis jeg selv skal fortælle om en oplevelse ville det være omkring dengang jeg var i USA med min kæreste og vi går nede i gaderne af LA og finder så denne her Sex shop med alverdens legetøj, kondomer og cremer mm.

Vi finder så denne her glidecreme med jordbærsmag og som til og med også kan lyse i mørket. Jeg var jo helt oppe og køre og sådan en pakke skulle jeg bare have!

Til mine store overraskelse fungerede det også, både smag og lys og det var en vellykket succes og damen var glad for det.

Så i må ikke holde jer tilbage når vi ser nogle af de forskellige produkter ude på markedet. Der er selvfølgelig også en masse forskellige cremer som er både økologiske og veganske for at det ikke skulle være løgn. Ikke at jeg ved hvad det indebærer, men at høre at det rent faktisk findes finder jeg ret så fascinerende!

Post Comment