Få udsyn over hele byen

Normalt er det forbeholdt politiet og millitæret, men faktisk kan du som privatperson let komme med ud og flyve i en helikoptor. Det er den tur mange drengerøve drømmer om og den ultimative måde at ankomme til en fest, men det kan også være en fed oplevelse for den runde fødselar, konfirmanden eller en anden du gerne vil glæde med en oplevelse de sent glemmer.

Et par venner har lejet et forsamlingshus til deres 30 års fødselsdag og du har lovet at du har en overraskelse til dem. De behøver ikke selv at køre til festen, du har nemlig sørget for transporten og der er ingen fare for at de kommer til at tage bilen fuld hjem senere på aftenen.

Du henter dem i din bil, men hov i kører ikke i retning af festen? Nej du har aftalt med en lokal landmand at helikopteren måtte lande på en græsmark hos ham og der holder piloten og venter. Nu går turen først lidt rundt i området inden i 15 minutter senere lander til festen hvor alle gæsterne står klar og venter på jer.

Sådan en helikoptertur behøver ikke at koste en formue og du kan købe en helikoptertur lige her

 

Vil du gerne spare lidt penge kan du dog tage på en mere almindelig rundflyvning sammen med et par venner. Måske i gerne vil se København fra luften, eller flyve en tur til Malmö

 

God flyvetur

One Comment

  1. Magnes
    Magnes
    22/06/2018 at 17:20 Reply

    Fed artikel

Post Comment