FInd det frækkeste legetøj

I dag skal det være lidt frækkere end det plejer, der skal vel også være noget for de lidt ældre drengerøve herinde! Det skal handle om sexgadgets. Det er lidt tabubelagt her i Danmark, på trods af at vi frigav pornoen for meget lang tid siden. Faktisk som de første i hele verden.

Online eller i en fysisk butik

Det kan være svært for mange. Det der med at købe sexlegetøj. Det er ikke altid sikkert at du har lyst til at dele den slags med andre. Og da slet ikke hvis du bor sammen med en kæresten eller konen. Derfor er det for mange en god løsning at gå online. Her kan der handles anonymt og uden det behøver blive delt med resten af huset.

Andre vælger en helt anden løsning, som måske kan være lidt mere omstændig. Alt fald hvis man er typen der går op i det skal foregå diskret. Det er nemlig at gå ned i en fysisk butik og købe det man nu engang har lyst til. Nogle forsøger at holde det særdeles godt skjult, her gerne med en undskyldning om at man skal et eller andet, for så at kunne bruge tiden nede i forretningen, andre er mere direkte og køber hvad de ska bruge og tager det med hjem.

Hvis du ikke er så heldig at bo i en stor by, så er det ikke altid sikkert der er en fysisk sexshop rundt om hjørnet og det er her internettet kommer ind i billedet, som nævnt øverst. Det er nemt, hurtigt og diskret.

Find rundt i junglen

Når du har fundet ud af hvorhenne du genre vil handle, så er det ellers bare om at finde rundt i den store jungle af sexlegetøj eller gadgets, som jeg foretrækker at kalde det herinde.

Der findes både noget for mænd og kvinder, og en ting som et såkaldt fleshlight er jo nok det mænd kender mest til når det kommer til kvinder så er vi måske ude i noget med dildoer og vibratorer. Ikke for at generalisere, men jeg er ingen ekspert på området. Det er tilgængæld purepleasure.dk, og der kan du læse meget mere om sexgadgets, se videoer og anmeldeser samt få svar på spørgsmål!

Post Comment