Find den helt rigtige gave

Som et år går, sker der en masse forskellige ting, der er alt lige fra konfirmationer til bryllupper til fødselsdage til jul osv. En ting de har tilfælles er at man gerne giver gaver, og det kan være alt mellem himmel og jord, kun fantasien sætter grænser. (det er dog vigtigt ikke at gå over grænsen)

Men hvad skal du så bruge ovenstående til ? Det jeg prøver at komme ind på er selve essensen, indkøbet af den perfekte gave eller alt fald derhen af. Der findes et utal af muligheder, og her på siden går jeg meget op i gadgets, små sjove ting, der let kan frembringe et smil.

Find den rigtige forhandler

Sider som Coolstuff eller en oversigtsside som www.powertilbud.dk, er blandt mine favoritter, især når det kommer til sider baseret i Danmark. En butik som GameStop er også godt på vej derhen af, de har fået et bredt udvalg af de mere nørdede og skæve gadgets, som dog stadig kan gives til de fleste. Hvem vil ikke have en flot Pickathu hat? Jeg vil gerne!

Find inspiration til gaven

Når du først har overvejet hvorhenne du måske gerne vil købe gaven, så er det tid til at se på hvilken gave du specifikt søger, her findes der mange kilder til inspiration.

En side som konfirmandkant.dk er et godt bud hvis det er en konfirmation det drejer sig, er vi ude i en fødselsdag, så kan Youtube anbefales.

Herunder kan du se en video med en lille julegaveguide, med fokus på mændene.

 

Søger du inspiration er venner og familie (ikke den der skal have gaven) også et godt sted at starte. Skal det holdes helt simpelt, så vil jeg afgjort anbefale at tage en tur ned i det loklae butikscenter eller gågade og ellers bare give den gas.

Når gaven skal gives

Husk at det aldrig handler om pris når en gave skal gives, selvom du er på SU og er flad og alt er lort, så er det stadig tanken der tæller. Der findes ingen forkerte gaver, der findes kun utaknemmelige modtagere. Det er måske lidt firkantet stillet op, men jeg går meget op i at en gave gives fordi man har lyst til at gøre noget godt for et andet menneske.

Jeg vil ønske dig en god jagt og en god februar måned, hvor vi forhåbenligt får lidt sne!

Post Comment