Gadgets du kan sætte til mobilen

Rigtig mange gadgets kan på den ene eller anden måde tilsluttes mobilen. Og en fed gadget bliver kun federe af at kunne overvåges, fjernstyres osv. fra telefonen. For at være fuldt kørende i alle situationer skal du bare have et abonnement med meget data. Og så gør det jo ikke noget, hvis det samtidigt er billigt. Det kan du f.eks. få hos Call Me, som du kan læse mere om her:

Med det af vejen, må vi hellere se nærmere på de fede gadgets

Netatmo vejrstation

Med vejrstationen fra Netatmo behøver du ikke længere vente på vejrudsigterne i tv for at finde ud af, hvordan været har været, og hvordan det bliver. I pakken medfølger både en indendørs og udendørs sensor. Indesensoren måler temperatur, lydniveau, CO2-niveau, luftfugtighed of lufttryk. Har du app’en installeret på din telefon, bliver du advaret, hvis niveauerne stiger eller falder meget. Den batteridrevede udesensor måler temperatur og luftfugtighed. Du har adgang til alle oplysninger fra din smartphone og nettet. Desuden kan vejrstationen blandt andet udvides med vind og regnmåler

Kloge stikkontakter

Der findes sindssygt mange gadgets, der kan gøre din stikkontakter kloge ved at forbinde dem til dit wifi-netværk. Fælles for flere af dem er, at du sætter stikket i en normal stikkontakt og tilslutter så det, du vil styre. Der er lidt forskel på, hvor meget du kan styre fra den tilhørende app på din mobil, men tit er det tænd/sluk og time kontakten til at tænde eller slukke på et bestemt tidspunkt. Forestil dig engang at vågne til duften af friskbrygget kaffe, fordi kaffemaskinen var blevet timet til at tænde af sig selv!

Glue Smart Lock

Låsen til din hoveddør er en simpel opfindelse, men heldigvis findes der en gadget, der kan gøre noget ved det. Glue Smart Lock skal bare monteres på døren, og så kan du ellers låse og lukke fra en app. Giv permanente eller midlertidige adgang til folk, der skal ind hos dig. En helt perfekt løsning, hvis du. f.eks. udlejer din lejlighed eller hus. Du kan endda få besked om, hvornår og hvem, der har brugt låsen. Der er selvfølgelig batterier som backup, så låsen forbliver helt upåvirket under strømafbrydelser. Vi må hellere få med, at du skal tjekke dit forsikringsselskabs holdning til app-styrede låse. Det ville være helt vildt ærgerligt at få afslag fra forsikringen, fordi du har spiffet låsen op. De fleste forsikringsselskaber har ingen problemer med den her type låse, men tjek det for at være helt sikker.

 

 

Post Comment