Gadgets du kan tage på

I dag skal det handle om de gadgets som du kan tage på og som folk måske, måske ikke ligger mærke til det. Det skal handle om alt fra sko til mærkelige ure og sjove kostumer. For ens tøj er vel en veludviklet gadget i sig selv, da det har den funktion, der gør at kroppen dækkes? Det er smart!

Jeg har naturligvis været et smut forbi Danmarks og Nordens gadget-mekka nummer 1, nemlig Coolstuff, der på hvem ved hvilket år i træk, er kongen af sjov og spas. Nu hvor vi taler om hvem der er kongen af gadgets, så var der engang for længe siden butikskæde, der var kendt for det samme. Den hed “Ærlige Bent” og du kender den måske, dog kræver det at du er født i midten af halvfemserne eller før, da det er noget tid siden efterhånden. Det var den butik hvor man kunne hente stinkbomber, pruttepuder med meget mere. Et sandt mekka, men det er efterhånden noget tid siden nu.

Tilbage til topic! Sjove ting man kan iklæde sig! Der er naturligvis den første og nok mest klassiske! Morpf suiten! Den findes dog ikke længere i sa super mange forskellige og sjove varianter, men nogle er der plads til, og det er bl.a. en guldfarvet, som Coolstuff forhandler, derudover findes der en række til børn, her bl.a. i form af supermand, spidermand og andre superheltkreationer. Måske man kunne være mere kreativ? Det ville jeg mene alt fald.

Udover en suit, så kan du også få noget der er rart på de lange flyture, og det kan bl.a. være denne her, en pølse der masserer nakken helt uden besvær, dejligt, nemt og bekvemt. Spørgmålet er dog om den må medbringes på flyet. Prisen er 449 kr. og for de penge får du din personlige massagemakker, der kan levere den helt perfekte omgang nakkestimulans hver gang.

Har du selv forslag til sjove gadgets, så må du meget gerne skrive i kommentarfeltet! Måske der er noget jeg har overset? Det skulle jo ikke være den første gang alt fald. Husk, kun de sobre gadgets, herinde går vi ikke op i sjofle gadgets, eller ikke de hardcore af slagsen alt fald. –

Post Comment