Gadgets forklædt som et ur

Står du og mangler et nyt ur? Her er 3 fede gadgets der er forklædt som et ur.

 

Er du træt af den hvide og kedelige røgalarm der hænger i loftet? Nu har du en løsning til køkkenet eller stuen hvor du får et ur med indbygget røgalarm i.
Røgalarmer er altid vigtigt at have, det kan redde liv. Men behøver de altid at se kedelige ud? Svaret er nej!

Køb det hos gadget.dk til 289,-

 

Der er mange måder at blive vækket på, og dette er en af dem hvor du skal yde for at nyde. Det hængende vækkeur hænger frit i en snor fra loftet.

Når alarmen lyder om morgenen begynder uret at kravle op, så jo længere du venter jo højere skal du op. Du kan dog være hurtig og slå til den for at snooze et par minutter ekstra!

Køb det hos gadget.dk til 249,-

Det sidste ur er måske også det mest specielle. Nogle gange føler man bare at der har været nogle imens man ikke selv har været der. Hvis du kender den følelse kan det være en god ide at anskaffe sig et spion ur.

Med dette spion ur har du mulighed for at optage billedet når der er bevægelse eller lyd i rummet. Det lille pin-hole kamera er skjult i urskiven og næsten umuligt at se.

Det er let at indstille uret og der medfølger alt du har brug for (4gb micro sd kort inkluderet) Du har mulighed for at vælge om det skal optage konstant, tage billeder eller kun gå igang når en af de 2 sensorer aktiveres.

Køb det hos gadget.dk til 699,-

 

 

Post Comment