GPS sporing af dit kæreste eje

Teknologien udvikler sig hurtigt, men det samme gør mulighederne for folk med lumske tanker. I Tyskland, lige op af grænsen til Polen forsvinder der dagligt helt nye luksusbiler fra villaveje og parkeringshuse som aldrig findes igen, for tyvene har det samme udstyr som værkstederne og hunde forsvinder imens de står udenfor supermarkedet for at blive solgt på det sorte marked.

Det er ikke altid muligt at stoppe, men er der mulighed for at modvirke det? Det ser vi på her i artiklen

Sporing af køretøjer er ikke noget nyt. I mange år har entreprenører, landmænd og andre med dyre køretøjer valgt at lade dem udstyre med radiosendere eller GPS for på den måde hurtigt at kunne få dem igen efter tyveri og tyveri har desværre ikke været unormalt. Vi hører hver uge om lastbiler der kører til danmark med varer, men retur med en traktor eller lignende.

Det er en lukrativ branche, for en ny traktor kan let koste 2 millioner. Men for dem det går ud over er det deres levebrød de mister. Vi så også sagen med den danske udlejer af trailere der kunne se hans trailere begyndte at forsvinde til udlandet eller entreprenører der ser deres dyre mobilkraner, gravemaskiner og andet køre over landets grænser.

Heldigvis er det meget simpelt at montere en GPS tracker og det vigtigste er faktisk at få den monteret et utilgængeligt sted så den ikke hurtigt opdages og afmonteres.

Læs mere om priser på sporing af bil

 

Vores dyr er ofte vores kæreste eje, hvorfor det virker helt uvirkeligt at nogle kan finde på at stjæle dem. Men det er nu engang virkeligheden. Om det er fordi du er bange for at hunden findet et hul i hegnet i haven, render væk imens i går tur eller bliver stjålet, så kan en GPS sporer hjælpe. Det smarte er især det virtuelle hegn som alarmerer dig hvor den bevæger sig udenfor et område du definerer. På den måde kan du få besked inden den er langt væk og nå at reagere.

Læs mere om priser på sporing af hund

Post Comment