Powerbar – Strøm til mobilen, når du er på farten!

Hvad du ganske kort skal høre om her, er den vaskeægte og super lækre “Sandberg PowerBar”.

Vi kender vel allesammen problemet – Vi har haft en lang dag og smartphonen er lige blevet brugt lige rigeligt i løbet af dagen. Derfor viser batteriet nu 5% og vi ved, at mobilen vil gå død indenfor ganske få minutter, hvis vi ikke gør noget i en fandens fart!

Det vi så gør er, at vi smider alt vi har i hænderne (medmindre det er et bilrat – hvis du havner i grøften, er mobilen nok dit mindste problem :D) og smækker vores splinternye Sandberg PowerBar i Micro-usb-til-usb-kablet (det du oplader din mobil med) og ind i telefonen (Hvilken ende der skal sidde hvor, står på batteriet, hvis du skulle glemme det).

Når dette er gjort, lader din mobil stille og roligt op, via strømmen fra batteriet. Akkurat ligesom, hvis du havde sat den i stikkontakten.

Når du så kommer hjem, sætter du batteriet til opladning i din computer (læs igen, hvilken ende der skal sidde hvor), med det samme kabel, som du brugte til at oplade din mobil med tidligere.

 

Konklusion: Du står her overfor muligheden der lyder på, at købe et super fedt og forholdsvist billigt produkt, som sikrer dig, at du ikke lige pludseligt står uden mulighed for at ringe, sms’e, gå på facebook eller noget andet vigtigt – Bare fordi din mobil er gået død.

Så hvad venter du på? Check batteriet ud her og køb det hos sandberg, for kun 199 kroner: http://www.sandberg.it/da-dk/product/PowerBar-2200-mAh-Black

-Simon Hansen

One Comment

  1. Dan Mark
    Dan Mark
    19/09/2014 at 13:37 Reply

    Det er da fanme smart! 🙂

    Sådan én må jeg have mig!

Post Comment