R/C helikopter med kamera

Fjernstyrede biler, både, tanks, fly og helikoptere samt blandinger af disse, høre under kategorien som nogle af de mere populære gadgets. Dette skyldes nok, at vi elsker elektroniske gadgets og ting vi selv kan styre. Og jeg må da indrømme, at jeg selv har fået en masse sjov ud af mine egne R/C gadgets.

Men lad os komme videre med hvad denne artikel rent faktisk omhandler… Nemlig en fjernstyret helikopter med kamera. Det er faktisk bare er en helt almindelig 3 kanals rc helikopter fra Silverlit, der er dog en væsenlig forskel, som bare gør denne 100 gange coolere. Nemlig det lille kamera, som er placeret foran på helikopteren. Så har du muligheden for at komme i gang med spionere!

Kameraet mener jeg der er rimelig god, da video og billed kvalitet faktisk ikke er helt tosset, når man tænker på at det kommer fra et mini kamera. Fjernstyring af kamera, dvs. video optagelse eller billede skydning, klares nemt med en knap, som sidder på remote kontrollen. Som nævnt ovenover er det en 3 kanals helikopter, hvis du ikke er den store rc geek, kan jeg fortælle dig at det betyder at den kan flyve op/ned, frem/tilbage og dreje højre/venstre. Hvilket faktisk er okay, når man tænker på at det er en billig helikopter. Denne helikopter med kamera, egner sig mest til indendørs brug, da den er lidt vindfølsom.

Når helikopteren bliver indstillet rigtigt, vil den kunne stå ret stille i luften, (se evt. i nedenstående video). Hvilket også gør den MEGET nemmere at styre.

 

Post Comment